Spring til indhold

Den Danske Legestue i Holland

Kære danske forældre i Nederlandene med børn i alderen 2-5 år.

Så starter den danske legestue igen efter juleferien.

Den begynder lørdag d. 11/02, og arrangørerne håber, at I er mange der gerne vil være med i legestuen i 2017.

Legestuen er et hyggeligt mødested både for børn og forældre. Man mødes til morgensamling sammen med den danske skole, herefter går man hen til legestuen. Børnene vil så have mulighed for at lege sammen både inde og ude. Der vil blive læst historier på dansk, sunget danske sange og der vil være en simpel aktivitet. Aktiviteter ville fx. kunne være at lave dyr af kastanjer, klippe julepynt, dekorere fastelavnsris, male påskeæg osv.

I legestuen møder man andre familier som alle har det til fælles, at de bor i Nederlandene og har en relation til Danmark (oftest med enten en eller to danske forældre). Man er velkommen hvad enten man bor midlertidigt eller permanent i Nederlandene.

INFO:
Legestuen henvender sig til børn i alderen 2-5 år. Den er tilknyttet den danske skole i Holland og mødes ca. to lørdage (formiddage) om måneden i perioden september til juni.
Legestuen drives af frivillige og er gratis.

Adresse: Rijksstraatweg 200, 2241 BX Wassenaar. Lokale 209.
Tid: 9.30-12.30.

Tilmelding eller spørgsmål kan rettes til: Trine via e-mail: dansklegestue@gmail.com

Mødetiderne for 2017 er:
11/2, 18/2, 11/3, 1/4, 8/4, 13/5, 20/5, 10/6 (udflugt til Zoologisk Have I Amsterdam)

"Den Danske Skole i Holland tilbyder sprog, kultur og socialt netværk for hele familien"..."Hvad enten det er for at kunne tale og skrive med familien og vennerne i Danmark eller for på et senere tidspunkt at skulle indgå i det danske skolesystem, hjælper vi børnene med at udvikle deres danskfaglige kompetencer såvel skriftligt som mundtligt"... http://www.danskundervisning.nl/