Spring til indhold

Træk på diplomatiet

Eksportrådets politiske indsigt, kommercielle viden og adgang til beslutningstagere og myndigheder kan hjælpe med at finde den løsning, som hurtigt og sikkert bringer din virksomhed videre.

""

Er din virksomhed kommet godt i gang med eksport til et eller flere markeder, men løbet ind i udfordringer, hvor rettidig og korrekt respons er af afgørende betydning for fortsat succes?

Eksportrådets politiske indsigt, kommercielle viden og adgang til beslutningstagere og myndigheder gør det muligt at afdække og påvirke lokale beslutningsprocesser, der kan forbedre de lokale forretningsvilkår for din virksomhed.

På baggrund af en grundig behovsafdækning kan Eksportrådet hjælpe med at finde den løsning, som hurtigt og sikkert bringer din virksomhed videre.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan to danske virksomheder konkret har haft gavn af Eksportrådets rådgivning, viden og indsigt i lokale forhold.

Optimér med CSR

Bluepack A/S har haft stor fordel af rådgivning og bistand i CSR-spørgsmål fra eksportrådgiverne på ambassaden i New Delhi.

Læs case om at optimere med CSR

Opnå markedsadgang

I forbindelse med opstart i Malaysia og Filippinerne ønskede Kamstrup A/S Eksportrådets hjælp til at få overblik over vigtige juridiske forhold og retningslinjer.

Læs case om at opnå markedsadgang

Kontakt

Koninginnegracht 30

2514 AB Den Haag
Telefon: +31 (0) 70 302 5959

Fax: +31 (0) 70 302 5950

E-mail: haaamb@um.dk

Vil du vide mere?

""

Steen Thorsted

Chefrådgiver

Diplomatiet Global Public Affairs

stthor@um.dk

+45 33 92 11 01